Een inspirerende nieuwe baan vinden

Zinvol Werk helpt je onderscheidend te zijn van de concurrentie door gebruik te maken van psychologische testen, loopbaaninzicht oefeningen en Personal Branding technieken.

Hierdoor ga je sterker communiceren over de toegevoegde waarde die je levert, zodat je sneller wordt uitgenodigd voor een gesprek, en daardoor de kans krijgt om jouw verhaal over de bühne te krijgen. Belangrijke stap hierbij is bepalen wat je écht wilt. Zodat je gemotiveerd en vanuit je kracht stappen kan nemen richting een inspirerende nieuwe baan.

Hiernaast wordt je geholpen dit sterk en met vertrouwen te communiceren op de manier die past bij je ambities, bij je doelen en bij wie je bent.
Zo leer je bijvoorbeeld netwerken op jouw manier en het inzetten van een sterke elevator pitch.

Verder wordt altijd meegenomen: het opstellen van een sterke CV, het maken van een aansprekende sollicitatiebrief, en het instellen van LinedIn en andere social media.
Dit geheel zorgt ervoor dat werkgevers die iemand als jou zoeken, jou herkennen als diegene die zij nodig hebben, én dat je vanuit jouw kracht met werkgevers het gesprek aan kunt gaan.

Om dit zoekproces optimaal te ondersteunen zetten we naast een professionele vacature zoekmachine in die net even eerder de openstaande vacatures inzichtelijk maakt. Tenslotte zetten we ook nog en een jobhunter in om te helpen zoeken naar de optimale baan.

Je wordt begeleid tot en met je nieuwe baan.

Geïnteresseerd?
De opbouw en inhoud van het traject kan ik je in een oriënterend intakegesprek toelichten.
Stuur een email naar info@zinvolwerk.com

 

Nieuwsbrief Aankondigingen Referenties Facebook LinkedIn Disclaimer Copyright © zinvol werk