Mindfulness voor professionals

Dit is een ontspannen en vooral praktisch gerichte groepstraining. De geleerde technieken worden direct in het werk toegepast. Dus Mindfulness toepassen terwijl je overlegt, vergadert, of iets maakt. Hierbij is het de bedoeling evenveel gedaan te krijgen op een werkdag, maar dan gezonder, prettiger, én effectiever.

In het verleden heb ik als projectmanager veel in drukke en hectische omgevingen gewerkt. Verder ben ik nu 15 jaar actief bezig met het Boeddhisme. Sinds 2009 geef ik meditatie en mindfulness trainingen in het Boeddhistisch Centrum Amsterdam. Verder geef ik vanuit mijn bedrijf Zinvol Werk trainingen en coaching gericht op duurzame professionele ontwikkeling.

Deze ervaring heb ik samengevoegd in deze training, gericht op toepassing tijdens het werk, en is gericht op kenniswerkers en managers met of zonder voorgaande mindfulness ervaring.

Mindfulness is een heel eenvoudige manier om uit de waan van de dag, de ratrace en de tunnelvisie te komen, waardoor je betere prioriteiten kunt stellen en betere keuzes maken. Je vermindert stress en irritatie in het werk terwijl de werkdruk gelijk blijft!
Het zorgt er voor dat je op een ontspannen manier ruimte en rust vindt in drukte en hectiek zodat je prettig door kunt werken.  Daarmee geeft het je meer werkplezier, helpt het je gezond te blijven, en wordt je ook nog eens effectiever.

De training bestaat uit 6 sessies in 6 weken. Mindfulness is namelijk vooral een beoefening. Het begrijpen is namelijk echt iets anders dan het ervaren en toepassen. In zes weken leer je jouw eigen mix te maken van verschillende effectieve technieken, deze in je eigen tempo uit te proberen en in te passen in je werk. Er is de mogelijkheid om gemiste sessies in te halen.

De eerstvolgende trainingen starten:
Woensdag 8 januari 2014 vanaf 15:00 uur tot 17:00 uur,
Donderdag 9 januari vanaf 20:00 uur tot 22:00 uur


Geïnteresseerd?
Meldt je aan voor de training via de onderstaande link.
Stuur een email naar: training@zinvolwerk.com

 

 

 

Nieuwsbrief Aankondigingen Referenties Facebook LinkedIn Disclaimer Copyright © zinvol werk