Wie is
Zinvol Werk?


 
Mijn visie
 
Mijn motivatie
 
Mijn achtergrond

Mijn visie

Wanneer je begint met werken kan je nog best ver komen op wilskracht, zonder directe voldoening uit je werk te halen.
Hoe ouder je wordt, hoe lastiger je op die pure wilskracht door kunt blijven gaan. Je hebt meer 'echte' voldoening nodig.
Die voldoening krijg je door te doen wat je écht wilt en wat helemaal bij jou past.
Voeg je hier (financiële) zekerheid en een positief-realistische kijk op je mogelijkheden aan toe, en dan ontstaat Zinvol Werk.

Oftewel een baan waar je energie uit terugkrijgt, waarin je voldoende vertrouwen ervaart om te kunnen excelleren. Samen met intelligente carrièrestappen, en zicht op mogelijkheden in de huidige arbeidsmarkt, leidt dit tot de inspirerende baan die bij jou past.

Tegenwoordig zijn er vele medesollicitanten voor die ene baan. Zinvol Werk helpt jezelf te onderscheiden door authentiek, relevant en vindbaar te zijn, je enthousiasme te laten zien, en je netwerk goed in te zetten.
Hiernaast zetten we een jobhunter en een professionele vacature zoekapplicatie in om de beste kansen te creëren.


In het werkende leven is het gaspedaal, dingen snel oppakken en oplossen, voor de meesten goed ontwikkeld. Er is echter, net als bij een auto, ook een rem nodig om goed door de bocht te kunnen en effectieve pitstops te kunnen maken. Het is niet handig om alleen de rem te hanteren, en ook niet alleen het gaspedaal. Het gaat om de balans hiertussen te vinden en deze optimaal in te zetten. Hierdoor laadt je snel weer op, blijf je gezond, en kan je prettig doorwerken.

Om goed gas te kunnen geven en tijdig te remmen in drukke en hectische omstandigheden is mindfulness een essentiële vaardigheid. De training 'Mindfulness voor Professionals' helpt je de rem te vinden en deze gebalanceerd toe te passen tijdens het werk. Hierbij worden naast mindfulness technieken, ook projectmanagement technieken ingezet.

 

"Hij werkt op een zeer prettige manier waarbij hij je ertoe stuurt zelf een duidelijk overzicht te krijgen over je eigen sterke en zwakke punten en welke baan het beste bij je past."

Menke Tuijn - Accountmanager

 

Nieuwsbrief Aankondigingen Referenties Facebook LinkedIn Disclaimer Copyright © zinvol werk