Wie is
Zinvol Werk?


 
Mijn visie
 
Mijn motivatie
 
Mijn achtergrond

Mijn achtergrond

Ik startte eind 2005 met coaching. Vanaf 2009 specialiseerde ik mij verder in loopbaancoaching en re-integratiecoaching met een focus op wat mensen écht willen, waarbij motivatie en inspiratie vinden het uitgangspunt is.

In de coaching en training combineer ik mijn kennis en ervaring in fysiotherapie, projectmanagement, productontwikkeling, psychologie en loopbaancoaching zelf.

Sinds 15 jaar ben ik betrokken bij het Boeddhisme. In het Boeddhistisch Centrum Amsterdam geef ik sinds 2009 mindfulness en meditatie trainingen.

In mijn carrière heb ik mij steeds gericht op duurzame professionele ontwikkeling; het effectief en krachtig maken van mensen, projecten en bedrijven. Hierdoor heb ik een brede carrière doorlopen die startte met fysiotherapie, gevolgd door projectmanagement functies, consultancy, productontwikkeling, trainer in meditatie en mindfulness, en loopbaan -en re-integratie coaching.

In het bedrijfsleven ben ik in verschillende functies werkzaam geweest voor opdrachtgevers zoals het Havenbedrijf Rotterdam, KPN, Stork, Ordina, UWV en het Ministerie van Verkeer en Waterstaat.
Dit heeft mij inzicht gegeven in complexe organisaties in hun continue staat van verandering, en de risico’s en kansen die hierbij horen.


 

"Zijn achtergrond als fysiotherapeut en zijn werkervaring als medewerker in 'het gewone bedrijfsleven' maakt dat hij zich goed kan verplaatsen in de situatie van zijn klant."

Bob Pluijter - Transitiemanager / Directeur in de zorgsector

 

 

 

Nieuwsbrief Aankondigingen Referenties Facebook LinkedIn Disclaimer Copyright © zinvol werk