Wat doet
Zinvol Werk?


Doen wat je echt wilt. Weten wat je écht wilt, geeft je de motivatie om daar helemaal voor te gaan.

Onderscheidend, relevant en vindbaar zijn. Dit zijn de punten die belangrijk zijn om je doelen te bereiken. Om je ideale baan te realiseren zal je over deze punten communiceren om zo over het voetlicht te krijgen dat jij ideaal voor die baan bent.

Het versterken van je concurrentiepositie. Door jezelf d.m.v. psychologische testen te vergelijken met anderen kun je jouw sterke punten bepalen en die beter inzetten.

Kansen zien en grijpen. Als je weet wat je wilt, dan kun je gericht kan zoeken in een berg indrukken en informatie. Hierdoor kun je sneller en beter kansen aangrijpen wanneer die zich voordoen en daarop inspelen.

Enthousiast en met vertrouwen in sollicitaties te staan. Uitgaande van het voldoen aan de harde CV eisen zoals opleidingsniveau, krijg je een baan of opdracht voor een belangrijk deel op enthousiasme, weten wat je wilt en dat uitstralen.
 

 

Hoe bereiken
we dat?


Door te focussen op de gehele persoon. We belichten verschillende kanten van jezelf om zo uit te komen bij wat helemaal bij jou past en je de ideale baan duidelijk voor ogen krijgt.

Op jouw behoeften afgestemde doelgerichte aanpak. In een traject worden onderwerpen aangesneden en keuzes gemaakt die op jouw specifieke loopbaan en behoeften van toepassing zijn.

Expertise. Begeleiding door een professional die zelf in verschillende functies in het bedrijfsleven werkzaam is geweest. Die naast loopbaanbegeleiding en advies ook gespecialiseerd is in het afnemen en interpreteren van psychologische testen, hindernissen effectief aanpakken en oplossingsgericht werken.

Progressie en vertrouwen. Bij Zinvol Werk staan de progressie van de cliënt en vertrouwelijkheid voorop.

Ruimte. Er wordt een ruime planning aangehouden van ongeveer 1,5 uur per sessie. Er is de mogelijkheid om sessies 's avonds of in het weekend plaats te laten vinden.
 

Nieuwsbrief Aankondigingen Referenties Facebook LinkedIn Disclaimer Copyright © zinvol werk