Waarvoor staat
Zinvol Werk


Zinvol Werk loopbaanbegeleiding draait om drie zaken:
 
De goede weg
 
Een natuurlijke planning
 
Een goed afgestemd innerlijk kompas

 

De goede weg
Het doel van loopbaanbegeleiding is dat je ervaart dat je op de goede weg zit met je loopbaan.
Dat je de beste route neemt, die helemaal bij jou past. Het is als het rijden met een auto naar een bepaalde bestemming. Soms is de situatie veranderd, weet je niet meer waar je bent, en dat voel je ook. Om de weg weer terug te vinden pak je de kaart van het gebied erbij en bepaal je waar je precies bent op die kaart. Tenslotte zet je je nieuwe koers uit. Als je dan je eerste stappen hebt gezet weet je: ik ben op de goede weg.

Een natuurlijke planning
Dit reizen is onderdeel van een groter geheel: een goede planning. Veel bedrijven, maar ook veel mensen maken geen gebruik van een gedegen planning maar gaan, gedreven door praktische overwegingen, te snel aan de slag. Vaak wordt de meest cruciale vraag overgeslagen: wat wil je nu echt?
De beantwoording van deze vraag heeft zoveel consequenties en kan zoveel energie geven dat ik mijn bedrijf hieraan heb gewijd.

Een goed afgestemd innerlijk kompas
Om te bepalen wat je echt wilt bereiken help ik je ‘innerlijk kompas’ af te stemmen. Je innerlijke kompas is het geheel van je kwaliteiten, interesses, waarden en overtuigingen die gezamenlijk de richting bepalen waarin jouw krachten zich het beste uiten.
Het afstemmen van dit kompas doen we door de hiervoor genoemde onderdelen op een rij te zetten en dat vervolgens te gebruiken om jouw ideaal te bepalen.
Wanneer je in verbinding staat met je innerlijk kompas weet je wat je echt wilt, jouw zinvol werk.

Nieuwsbrief Aankondigingen Referenties Facebook LinkedIn Disclaimer Copyright © zinvol werk