Bedrijven pagina


Hieronder staan de Zinvol Werk diensten in HR termen verwoord.

 
Outplacement
 
Begeleiding bij carriŔrestappen en opleidingen
 
Re´ntegratie na burnout
 
Re´ntegratie tweede spoor
 
Mindfulness voor professionals

Outplacement

Zinvol Werk verzorgt outplacement trajecten met de zeer hoge herplaatsingsgraad van 98% binnen een jaar, een optimale prijs-kwaliteit verhouding en werkt vanuit het vinden van inspiratie en empowerment.

Kenmerkend voor Zinvol Werk is empowerment, waarbij de kandidaat in de eigen kracht te gaat staan en zich volledig inzet. Hierdoor gaat deze kandidaat aktief informatie inwinnen, de eigen creativiteit en het eigen netwerk inzetten. Hierbij krijgt hij of zij optimale ondersteuning door de loopbaanbegeleider.

Zinvol Werk bereikt dit door te zorgen dat de kandidaat helder krijgt wat deze écht wilt, waardoor deze de inspiratie en motivatie ervaart om er helemaal voor te gaan, en vervolgens effectieve stappen neemt richting het realiseren van zijn of haar inspirerende baan.
Zonodig wordt er tijd en ruimte gemaakt voor een verwerkingsproces en worden eventuele interne hindernissen en zelfsabotage aangepakt.

Zinvol Werk helpt de kandidaat onderscheidend te zijn van de concurrentie door gebruik te maken van een combinatie van de beste psychologische testen, loopbaaninzicht oefeningen en Personal Branding technieken.??

Een outplacement traject beslaat gemiddeld 12 sessies. De doorlooptijden variëren van enkele weken tot een jaar. De begeleiding loopt door tot en met de nieuwe baan.

Klik op de volgende link om vrijblijvend een offerte aan te vragen: offerte@zinvolwerk.com

De tarieven en doorlooptijden van Zinvol Werk trajecten kunt u hier opvragen: tarieven@zinvolwerk.com.
Via een auto-reply mail krijgt u de tarieven vrijblijvend toegestuurd.

Nieuwsbrief Aankondigingen Referenties Facebook LinkedIn Disclaimer Copyright ┬ę zinvol werk