Training Mindfulness voor Professionals

Een competatiever onderneming, medewerkers die zonder zorgen en een glimlach werken, uitval voorkomen, én productiever worden.

 

Deze training is speciaal ontwikkeld om de belastbaarheid van medewerkers tijdens het werk te verhogen zodat ze onder bestaande druk beter functioneren. Mindfulness toegepast in een omgeving waar gewerkt moet worden en deadlines gehaald.

 

Mindfulness is het op een specifieke manier gewaarzijn van uw gedachten en lichaamssignalen, wat rust en ruimte geeft in drukke en hectische situaties. Deze ruimte kan vervolgens ingezet worden om betere keuzes te maken en prettiger door te werken.

 

De inzet van mindfulness technieken tijdens het werk is een essentiële schakel voor een gezond werk klimaat en zorgt voor competitief voordeel voor de organisatie. Uit onderzoek blijkt dat grote bedrijven zoals Google, Apple, Microsoft, Telefónica deze trend inmiddels omarmen.

 

In deze preventief-versterkende training worden bewezen sterke mindfulness technieken gecombineerd met projectmanagement en flow technieken. Door beter met onproductieve stress en irritatie om te leren gaan wordt de belastbaarheid verhoogd en daarmee uitval voorkomen.

 

Wat zijn de resultaten van de training?

- Rust en ruimte vinden in drukte en hectiek,

- Stress en irritatie verminderen, onder dezelfde werkdruk,

- Beter in je flow komen en zo prettiger doorwerken,

- Jezelf stabiel op de weg houden, zodat je niet uit de bocht vliegt bij hoge druk.

 

Praktische training info

Een training bestaat uit 6 sessies in 6 weken. Een sessie duurt 2 uur.

De training kost € 495,- excl. B.T.W. per persoon.

 

Introductie Workshop

Hierbij nodig ik u uit voor een introductie workshop voor de training Mindfulness voor Professionals.  U kunt op deze manier zelf ervaren waar Mindfulness voor Professionals voor staat.

 

Deze workshop biedt ik nu speciaal voor HR managers van geïnteresseerde bedrijven geheel kosteloos aan. Deze volgt grotendeels de eerste dag van een mindfulness training serie, waardoor u een indruk krijgt van de werkwijze. Aan het einde van deze workshop is er ruimte voor vragen en krijgt u informatie over de training mee naar huis.

 

De workshop vindt plaats naast het Vondelpark, op de Van Eeghenstraat 27 te Amsterdam.

 

Data en tijden:

 

12 november 2014 van 20:00 uur tot 22:15 uur

- of -

19 november 2014 van 15:00 uur tot 17:15 uur

 

Aanmelden kan via onderstaand mailadres:

training@zinvolwerk.com 

 

Nieuwsbrief Aankondigingen Referenties Facebook LinkedIn Disclaimer Copyright © zinvol werk